LEVERINGSINFORMATIONER

DIN VENTE TID KAN VARIERE, ALT EFTER EFTERSPØRGSLEN AF DEN BESTEMTE MODEL. DER KAN GÅ ALT FRA 3-15 DAGE. MEN VI LIGGER STOR VÆGT PÅ AT DIN ORDRE ER HOS DIG, SÅ HURTIGT SOM MULIGT!

VI TILBYDER GRATIS FRAGT I HELE DANMARK.

RETURRET

MAN HAR 30 DAGE TIL AT RETURNERE VAREN IGEN, OG FÅ PENGENE TILBAGE, HVIS SKOENE VAR SOM DA DE BLEV SOLGT. HVIS VAREN VURDERES TIL AT HAVDE VÆRET I FØRT PÅ UDENFOR, TAGER VI DESVÆRRE IKKE I MOD DEN.

HVOR FINDER JEG MIT ORDRENUMMER?

DU VIL MODTAGE EN SMS/EMAIL, HVAD ANGÅR DE VIGTIGSTE INFORMATIONER. DER VIL DIT ORDRENUMMER FREMSTÅ, LIGELEDES VIL ALT ANDET DU HAR BEHOV FOR AT VIDE OM LEVERINGEN.

KAN JEG ÆNDRE/ANNULLERE MIN ORDRE?

DU KAN ALTID OMBESTEMME DIG HOS OS. VI STÅR KLAR PÅ VORES INSTAGRAM ELLER EMAIL TIL AT HJÆLPE DIG, SÅ DU SELVFØLGELIG FORBLIVER TILFREDS.

HVILKEN STØRRELSE SKAL JEG BRUGE?

HAR DU TVIVL OM HVILKEN STØRRELE DU SKAL BRUGE, VIL VI ALTID STÅ KLAR TIL AT HJÆLPE DIG FREM TIL DEN BEDST OG MEST PASSENDE LØSNING. DU SMIDER BARE EN DM PÅ VORES INSTA!

HAR DU ET SÆRLIGT ØNSKE KAN DU ALTID KONTAKTE OS

Vi hos FASHFASH ligger stor vægt på en unik kundeservice. Har du nogen som helst form for spørgsmål eller særlige behov, skal du være velkommen til at kontakte os på enten Instagram eller E-Mail.

INSTAGRAM: FASHFASHCPH

EMAIL: info@fash.dk