FASHFASH

Fashfash er meget mere end bare en webshop! Det handler ikke kun om at skabe salg. Fashfash er et movement, der dyrker hele kulturen og det urbane univers. Det er vigtigt for os at pleje communitiet og anerkende vigtige aktører fra kulturen, derfor er det en selvfølge, at vi har, samarbejdet med navne som Melvin Kakooza, Branco, Kesi, Mohamed Daramy, SONY, Universel, GAME, MATE BIKE og mange flere i vores indtil nu korte levetid. Der er vigtigt at understrege at ALLE vores kunder er lige vigtige uanset alder og popularitet. Vi er folkets brand! 

AUTENTISK

Her er vi sultne efter det næste nye. Autentisk er et nøgleord og en selvfølge hos os. Vi fanger de næste store releases, men også udgået items og items der er svære at få fingrene i. Udover webshoppen agerer vi personal shopper, stylister og creatives, hvilke har gjort Fashfash -familien til en stor familie

THE PASSION

Fashfash er drevet af passioneret gutter som alle sammen har stor erfaring og kærlighed til socialt arbejde og foreningslivet, derfor ser du Fashfash derude med forskellige tiltag. Vi vil supplere og være med til at udvikle koncepter, der inkluderer børn, unge og den urbane scene. Vi har indtil videre afholdt fodboldturneringer i samarbejde med Street Society, afholdt Street Festival, ageret som konsulenter for større brand omkring urban trends. Vores motivation er at inspirere alle de fantastiske børn og unge, vi har omkring os.

Vi venter ikke på hjælpen, vi er hjælpen.